Vores vision og historie

​I HadstenMotion.dk arbejder vi målrettet for at leve op til vores vision, som bestyrelsen i foråret 2022 gjorde til en del af foreningens strategi for 2022 - 2026.

Vision

”Vi er det mest attraktive medlemsdrevne tilbud for motion og sund livsstil i dit lokalområde”.

Mission

"Vi skaber optimale rammer for mangfoldige træningsmuligheder, hvor du føler dig velkommen, og hvor frivillige med passion som drivkraft medvirker til vores stærke medlemsfællesskab".

Strategiske mål

  • Vi har tilbud der efterspørges af vores medlemmer.
  • Vi kommunikerer i øjenhøjde med både frivillige og medlemmer.
  • Vi har fokus på en ansvarlig økonomi.

  • Vi vil skabe et attraktivt miljø for vores frivillige.

​Vores historie

Kort før årtusindeskiftet blev HadstenMotion.dk dannet i kølvandet på et privatejet motionscenter, der ikke kunne få økonomien til at hænge sammen. Motionsforeningen holdt til på Thomsensvej 2 i Hadsten og havde styrketræning i stuen og holdtræning på første sal.

I 2003 var der kun omkring 100 medlemmer, men så kom der nye kræfter i bestyrelsen anført af Knud Christensen og Ulla Bahnsen, som tog skeen i den anden hånd og fik sat skik på foreningen, der tiltrak flere og flere nye medlemmer.

Alle i bestyrelsen var, udover bestyrelsesarbejdet, også aktive i motionsforeningen og tog fat på at renovere og udvide lokalerne, få styr på rengøringen og udskifte maskinerne.

Hadsten-borgerne tog godt imod de nye tiltag, og i efteråret 2008 havde medlemstallet rundet 600. Et halvt år senere var HadstenMotion.dk flyttet ind i nye og meget større lokaler på Over Hadstenvej. Nye medlemmer strømmede til, og der blev løbende udvidet med ekstra kvadratmeter til nye holdsale og mere styrketræningsudstyr med videre. 

I 2012 var der over 1.300 medlemmer, og bestyrelsen blev ved med at optimere på lokaler, udstyr og hold frem til 2019, hvor der opstod en mulighed for at flytte ind i byens nye centrale sundhedshus - det tidligere Hadsten Center. HadstenMotion.dk havde sparet op og investerede selv 5,5 millioner kroner i en kæmpe ombygning af de gamle Meny-lokaler samt nyt udstyr og inventar.

Den centrale placering gav et nyt stort hop i antal af medlemmer, som før Corona nåede på cirka 2.000. Den enorme medlemstilgang fik i 2020 HadstenMotion.dk til at ansætte en centerleder og en deltidsansat medarbejder, og bestyrelsen fik flere nye ansigter. Driften af HadstenMotion.dk ligger i dag primært hos centerlederen Susanne Andreasen, hvor hun sammen med personalet, instruktører og frivillige får det hele til at løbe rundt, Bestyrelsen er i dag en strategisk bestyrelse, som primært agerer sparringspartner for Susanne, samt har et blik fremad med fokus på fortsat at skabe rammer som gør HadstenMotion.dk ligeså relevant og efterspurgt hos eksisterende nye medlemmer, som HadstenMotion.dk er i dag.

SPØRGSMÅL TIL Hadstenmotion.dk?​

​Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER MELD DIG IND I DAG

​Hvis du har spørgsmål til os angående vores center, vores maskiner, holdtræning, medlemskab eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Kontaktinformation

Telefon: 21 39 57 22

E-mail: info@hadstenmotion.dk

Nørregade 2, 8370 Hadsten

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

facebook-logo_1967  instagram-logo-2_1970

Åbningstider

Åbningstider for fri træning:

Mandag - Søndag: 05.00 - 23.00

Åbningstider for formiddagstræning:

​Mandag - Søndag: 05.00 - 14.00

Helligdage: Der er åbent som på den tilsvarende ugedag med mindre andet oplyses

HadstenMotion.dk – CVR: 28396287